Purchaser

SMST is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen en marine. SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales. Vanuit Drachten gaan we voortdurend de technische uitdaging aan waarbij de circa 160 medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien in de ontwikkelingen.

Wie wij zoeken?

Voor ons team Purchase dat uit 3 medewerkers bestaat, zijn wij tijdelijk (tot in ieder geval het einde van dit jaar) op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

 

Purchaser

(40 uur p/w)

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt en wil je werken bij een internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als inkoper koop je onderdelen in volgens aangeleverde part-lists en mogelijke wijzigingen hierop. Je ziet erop toe dat het inkoopproces goed verloopt en je bewaakt de tijdige levering van inkooporders. Dit betekent o.a. dat je inkoopopdrachten in het ERP pakket (Isah) verwerkt, je controleert en verwerkt orderbevestigingen van leveranciers in Isah. In het inkoopproces houd je rekening met de interne logistieke en financiële processen. Een mooie, uitdagende operationele inkoopfunctie met veel dynamiek. Je werkt samen met verschillende afdelingen en je houdt overzicht over het totaal van leveringen met bijbehorende afstemming over aantallen, prijs en timing.

Wie ben je?

Allereerst ben je communicatief vaardig en heb je een stevige persoonlijkheid. Met regelmaat bel je met leveranciers en schakel je intern om het proces goed te laten verlopen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische en ondernemende instelling. In je werk weet je de juiste prioriteiten te stellen en je kunt goed werken onder druk. Je kunt goed in een team functioneren.

  • Minimaal MBO geschoold (HBO werk- en denkniveau)
  • Je hebt ervaring als operationeel inkoper, maar dit is geen must. Deze baan is ook geschikt voor een HBO schoolverlater óf als je ervaring hebt met commercieel klantcontact en je wilt de stap maken richting inkoop
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt ervaring met MS Office (Word en Excel) en ERP-pakket Isah is een pré
  • Het werken binnen een hightech productieomgeving spreekt je bijzonder aan
  • Je bent proactief, een echte teamplayer en een goede onderhandelaar

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie in een dynamische en technische omgeving
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Interne doorgroeimogelijkheden

 

Voor recruitmentbureaus geldt het volgende: wij nemen alleen kandidaten in behandeling van recruitmentbureaus die wij expliciet hebben gevraagd om mee te zoeken. Kandidaten die door andere recruitmentbureaus worden aangeboden worden niet door ons in behandeling genomen.

...........................................................................................................................................................................................................

Interested? Send your letter with resume to:

Interesse? Stuur je brief en CV naar:

SMST Designers & Constructors BV
Att. HR Department
De Steven 53, 9206 AX Drachten
Tel. +31 (0)512 - 59 10 00
Email: recruitment@smst.nl

Please send your letter with resume in Dutch or English.
Je kunt je brief en CV in het Nederlands of Engels naar ons sturen.

Share this on