Work Preparator

SMST is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen. SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales. 

De hijs-, boor- en pijpleginstallaties worden vooral ingezet voor de handling van zwaar materieel aan boord van schepen. De access systemen worden vooral gebruikt om mensen en vracht op zee van schepen over te zetten naar andere schepen of vaste offshore installaties. De SMST systemen zijn constant in ontwikkeling om enerzijds een marktconforme standaard te ontwikkelen en anderzijds aan de klantspecifieke wensen van onze internationale klanten te voldoen. Vanuit Drachten gaan we voortdurend de technische uitdaging aan waarbij de circa 150 medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien in de ontwikkelingen.

Wie wij zoeken?

Voor onze afdeling Supply chain zijn wij per direct (voor de periode van 9 maanden tot 1 jaar) op zoek naar een pro-actieve en ervaren:

 

Work Preparator

 

Functieomschrijving

In deze functie ben jij de schakel tussen de afdelingen engineering, inkoop en productie. Je bent in samenwerking met de productieleiding verantwoordelijk voor het opstellen van de productiedetailplanning en stemt af over de benodigde capaciteit. Op basis van tekeningen, schetsen en/of mondelinge informatie beoordeel je hoe constructies het beste gemaakt kunnen worden. Je trekt de benodigde materialen uit en bestelt deze via de afdeling inkoop. Voor uitbesteed werk (zoals coating, elektra en hydrauliek) stuur je de subcontractor aan en zie je toe op tijdige uitlevering. Je stelt werkinstructies op voor de afdeling productie over bijv. de volgorde waarin de constructies gebouwd worden of geassembleerd worden, wanneer de materialen komen en beantwoord hun vragen. Ook het regelen van (bijzonder) transport hoort bij je taken.

Functie eisen 

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Werktuigbouwkunde en beschikt over enkele jaren soortgelijke werkervaring
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed
  • Je bent een stressbestendige teamspeler die goed kan plannen en organiseren
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet informatie duidelijk en pakkend over te brengen, zowel in een groep als in een één-op-één situatie

Werken bij SMST

Werken bij SMST betekent werken bij een speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Bij ons staan techniek en creatieve oplossingen bovenaan. SMST heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, wij houden van korte communicatielijnen.

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.  Wij faciliteren goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden aangevuld met interne opleidingen.

...........................................................................................................................................................................................................

Interested? Send your letter with resume to:

Interesse? Stuur je brief en CV naar:

SMST Designers & Constructors BV
Att. HR Department
De Steven 53, 9206 AX Drachten
Tel. +31 (0)512 - 59 10 00
Email: recruitment@smst.nl

Please send your letter with resume in Dutch or English.
Je kunt je brief en CV in het Nederlands of Engels naar ons sturen.

Share this on