Logistic employee

SMST is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen. SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales. Vanuit Drachten gaan we voortdurend de technische uitdaging aan waarbij de circa 150 medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien in de ontwikkelingen.

Wie wij zoeken?

Voor ons Warehouse, bestaande uit circa 3 medewerkers, zijn wij op zoek naar een:

 

Logistic employee

(40 uur p/w)

 

Functieomschrijving

Als Logistic employee vervul je binnen het magazijn van SMST zowel een uitvoerende als een coördinerende rol en ben je verantwoordelijk voor een strak geordend en georganiseerd magazijn. Je ziet toe op een overzichtelijke voorraad en een opgeruimde werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het goed binnen- en uitboeken van artikelen en zorgt dat productie op tijd en compleet kan starten met hun materialen. Je meldt afwijkingen, m.b.t. bijvoorbeeld de levertijden, aan de betreffende afdeling. Je evalueert en controleert uitstaande verplichtingen en je koppelt dit terug naar de afdeling Purchase, zodat er een correcte facturatie en afhandeling plaats kan vinden.

Werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van te ontvangen magazijnartikelen, interne goederenstroom, opslag en uitgifte naar de eindgebruiker. Dit alles doe je conform de geldende protocollen, werkinstructies en procedures
 • Je draagt actief nieuwe ideeën aan om efficiënter te kunnen werken
 • Je coördineert de periodieke voorraadtelling
 • Je beheert en geeft de BHV middelen en gereedschappen uit

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde, technische MBO+ opleiding. Ervaring in een magazijnfunctie is niet een must. Verder voldoe je aan de volgende eisen/heb je de volgende eigenschappen:

 • Je bent accuraat met als doel om de administratie stipt op orde te hebben
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van ERP-systemen is een pré
 • Je hebt een energieke en optimistische persoonlijkheid
 • Je bent servicegericht
 • Ervaring met logistiek is een pré
 • Je bent pro-actief ingesteld en je vindt het leuk om processen te verbeteren en efficiënter te laten verlopen
 • Je kunt doelstellingen bepalen en je bent in staat om deze te bereiken

SMST biedt

Werken bij SMST betekent werken bij een speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Bij ons staan techniek en creatieve oplossingen bovenaan. SMST heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, wij houden van korte communicatielijnen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. 

Voor recruitmentbureaus geldt het volgende: wij nemen alleen kandidaten in behandeling van recruitmentbureaus die wij expliciet hebben gevraagd om mee te zoeken. Kandidaten die door andere recruitmentbureaus worden aangeboden worden niet door ons in behandeling genomen.

...........................................................................................................................................................................................................

Interested? Send your letter with resume to:

Interesse? Stuur je brief en CV naar:

SMST Designers & Constructors BV
Att. HR Department
De Steven 53, 9206 AX Drachten
Tel. +31 (0)512 - 59 10 00
Email: recruitment@smst.nl

Please send your letter with resume in Dutch or English.
Je kunt je brief en CV in het Nederlands of Engels naar ons sturen.

Share this on