Administrator

SMST is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. SMST levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen. SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales.

De hijs-, boor- en pijpleginstallaties worden vooral ingezet voor de handling van zwaar materieel aan boord van schepen. De access systemen worden vooral gebruikt om mensen en vracht op zee van schepen over te zetten naar andere schepen of vaste offshore installaties. De SMST systemen zijn constant in ontwikkeling om enerzijds een marktconforme standaard te ontwikkelen en anderzijds aan de klant specifieke wensen van onze internationale klanten te voldoen. Vanuit Drachten gaan we voortdurend de technische uitdaging aan waarbij de circa 160 medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien in de ontwikkelingen.

Wie wij zoeken?

Voor onze afdeling Accounting & Controlling zijn wij tijdelijk op zoek naar een:
 

Administrator m/v

20 uur p/w

 

Functieomschrijving

Als administratief medewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Accounting & Controlling. Een echte uitdaging voor een allround administratief medewerker die zich thuis voelt binnen een technische en internationale omgeving. Je bent bedreven in Excel op gevorderd niveau en bij voorkeur heb je ervaring met ERP-systeem Isah. De belangrijkste taken zijn de volgende:

 • Aanmelden en afsluiten van orders
 • Facturen opstellen
 • Factuurtermijnen bewaken
 • Ontvangstdatum inkoopfacturen bewaken
 • Nog te ontvangen facturen bewaken

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde MEAO/MBO+-opleiding;
 • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van ERP en finance systemen
 • Het is een pré als je ervaring hebt met ERP-systeem Isah
 • Je kunt goed werken met Microsoft Office en beheerst aantoonbaar Excel op gevorderd niveau
 • Je bent enthousiast en je hebt een proactieve instelling

Werken bij SMST

Werken bij SMST betekent werken bij een speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Bij ons staan techniek en creatieve oplossingen bovenaan. SMST heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving. Wij houden van korte communicatielijnen.

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij faciliteren goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden aangevuld met interne opleidingen vanuit de SMST Academy.

...........................................................................................................................................................................................................

Interested? Send your letter with resume to:

Interesse? Stuur je brief en CV naar:

SMST Designers & Constructors BV
Att. HR Department
De Steven 53, 9206 AX Drachten
Tel. +31 (0)512 - 59 10 00
Email: recruitment@smst.nl

Share this on